Wat eten we vandaag? Flatbread met makreel, rode biet en wasabimayo

Snel lunchrecept gezocht, maar uitgekeken op de sandwich? We feel you. Daarom zetten we ter inspiratie één van onze favoriete vervangers voor klassiek brood in de kijker: flatbread. Dat beleggen we hier met zure room, makreel (uit blik), rode biet en wasabimayonaise. Lekker! Door: Winnie Verswijvel van Culy.nl. Ingrediënten Voor 2 flatbreads 2 flatbreads 1 rode biet, gekookt en in fijne plakjes 125 gram makreelfilet in olie 3 eetlepels zure room 1 sjalotje, in ringetjes 1 theelepel suiker 1/3 theelepel zout Rasp van ½ citroen Een paar radijsjes, in fijne plakjes Een paar blaadjes verse bladpeterselie Voor de wasabi-mayonaise 250 ml zonnebloemolie 1 ei theelepel mosterd Scheutje azijn 1 theelepel wasabipasta Snufje zout We ontdekten bij een pizzeria hoe goed de...

Lees het hele artikel op Metronieuws.nl »